ວິທີຕໍາໝາກຮຸ່ງ

Posted on

ສ່ວນປະສົມໃນການຕໍາໝາກຮຸ່ງມີຄື:

  1. ຊອຍໝາກຮຸ່ງໃຫ້ໄດ້ພໍປະມານທີ່ຕ້ອງການຕໍາ
  2. ໃສ່ໝາກກອກ, ໝາກເລັ່ນ, ໝາກເຂືອ,
  3. ໝາກເຜັດ
  4. ໝາກນາວ
  5. ນ້ຳປາ
  6. ປາແດກ
  7. ຫົວກະທຽມ
  8. ໝາກຖົ່ວ

ຂັ້ນຕອນ ແລະ ວິທີເຮັດ

  1. ຕຳໝາກເຜັດ, ຫົວກະທຽມໃຫ້ມົ່ນ ແລ້ວໃສ່ໝາກເຂືອລົງໄປ
  2. ຜ່າໝາກເລັ່ນ, ໝາກກອກລົງໄປ
  3. ປຸງດ້ວຍນ້ຳໝາກນາວ, ນ້ຳປາແດກ ແລະ ອຶ່ນໆ………..
Advertisements

ຕອບກັບ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / ປ່ຽນ​ແປງ )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / ປ່ຽນ​ແປງ )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / ປ່ຽນ​ແປງ )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / ປ່ຽນ​ແປງ )

Connecting to %s